סדנת הבישול של קייטרינג טל במדבר

סוג: סדנאות ופעילויות לכל המשפחה כתובת: מדרשת בן גוריון מפת סימון שבילים: 15 - הנגב התיכון נבדק לאחרונה: 19/10/2014
מזג האוויר באזור: 11

תקציר:

קייטרינג טל במדבר מארגן סדנאות בישול אייכותיות ומספק שירותי קייטרינג והסעדה לקבוצות בכל הגדלים.

תיאור:

מה נעשה בסדנת הבישול? 

·                 נכיר את עזרי הבישול השונים ואופן תפעולם.

·                 נחוש את סוגי המצרכים השונים ובכללם סוגי הבשר וחלקיו.

·                 נרכוש טכניקות בסיסיות לעבודה נכונה, בטוחה ומהנה במטבח.

·                 נתנסה בסגנונות עבודה ובישול שונים ובכללם בהכנת משקאות מקוריים.

·                 נטייל לעולמות נשכחים ונבקר במחוזות נסתרים, נבחר במה להיזכר, את מה למצוא ולמה להשאיר תאבון לטיול נוסף...

תפריט כללי :

1.         מגוון סלטים רעננים ומפתיעים.

2.         מגוון תוספות צבעוניות לקישוט האווירה.

3.         מגוון מנות ארומאטיות –

1.         מגלובה אסלית.

2.         פרגיות ממולאות עדשים שחורים, צנוברים ומשמשים בניחוח שיכר רימונים.

3.         קציצות בקר ביתיות ברוטב(קצת יחס לפולנים שבינינו).

4.         מוקפצים תילאנדים במגוון סגנונות.

4.         פיתות בטאבון לחימום האווירה.

5.         משקאות מקוריים לחיזוק השמחה.

6.         קינוח מפנק שייתן טעם של עוד...

·     הסדנא מונחית על ידי בעל ניסיון בתחום אשר מופיע בבגדי שף, הנחייה אקטיבית ויצירת אווירת תחרות בין 2-3 צוותים    (לבחירה).

המחיר:

כמות סועדים 10-30, מחיר לסועד: 470 ₪

כמות סועדים 30-50, מחיר לסועד: 350 ₪

כמות סועדים 50 ומעלה, מחיר לסועד: 270 ₪

הסדנא וכל מוצריה כשרים למהדרין

 

קייטרינג טל במדבר:

טל במדבר-קייטרינג בדרום ואירועים בשטח מספק ארוחות בהזמנה אישית מיחידים דרך משפחות ועד הפקה כוללת של אירועים גדולים בשטח במגוון מוקדי תיירות ברחבי רמת הנגב, שדה בוקר ומצפה רמון, ללא הגבלת מספר משתתפים! המיקום נבחר על ידכם, הלקוחות

קייטרינג "טל במדבר" מאמין במתן שירות איכותי החל מהטיפול בפנייה ראשונית של לקוחות אשר מחפשים פתרונות הסעדה ועד הקפדה על יישום משובים מלקוחות על כלל השירות הניתן
 
קייטרינג "טל במדבר" הוא בבעלותו ובניהולו של טל גרליץ, הגר עם משפחתו במדרשת בן גוריון. דרכו הקולינרית של טל רצופה הפתעות ונקודות ציון אשר כל אחת בדרכה הותירה חותם על אופי פעילות הקייטרינג
 
מטבח הקייטרינג מתאפיין בין היתר בשימוש במצרכי מזון מקומיים כגון - דגי ברמונדי יחודיים הגדלים במים מליחים באזור, מרקחות מקומיות, יינות בוטיק, ירקות אורגאניים מפתחת ניצנה ועוד
 
מטבח הקייטרינג מתאפיין בהקפדה במידה רבה על מצרכי יסוד ומזון טרי וברמה גבוהה וכן על איכות וניקיון כלי האוכל והבישול
 
לקייטרינג "טל במדבר" אחריות חברתית וסביבתית שמתבטא במספר אופנים
העסקת עובדים ממספר מגזרים - מיעוטים, מבוגרים, נוער בסיכון וכל זאת תוך מתן תשומת לב לצרכיהם המיוחדים והעסקתם ע"פ חוק
עריכת אירועים בשטח תוך תיאום עם הרשויות והגורמים הרלוונטים - הקפדה שתורמת להצלחת האירוע ומכבדת את הטבע, הסביבה ואת האמונים על שמירתם
 

אנו מצטערים אך הפסקנו לעבוד עם עסק זה

34.780 30.856