מה יש לעשות ליד דלתון?
כשאנשים מחפשים חופשה הם תמי שואלים את עצמם מה יש לי לעשות מחוץ למקום החופש, וזו שאלה ששואלים את עצמם גם הנופשים בדלתון [המושב במרום הגליל – לא הצורה] ולטובתם כתבנו את המאמר הזה. ליחצה על שם של מקום תביא אתכם להסבר עליו.
גן לאומי ברעם – כ 15 דק' נסיעה – גן לאומי בו נבקר בשרידיו של בית כנסת עתיק ומרשים. הכניסה בתשלום. למנויי מטמון – חינם.
שמורת נחל עמוד – כ 18 דקות נסיעה שמורת טבע מדהימה עם מס' מסלולים, נחל זורם ותצפיות נהדרות. הכניסה בתשלום. למנויי מטמון – חינם.
דרך נוף יער ביריה – כ 10 דק' נסיעה מדלתון נמצאת הכניסה ליער ביריה בו יש דרך נופית ולצידה מס' תצפיות ובית כנסת עתיק.
נחל ראש פינה – מסלול קצר שמתאים למשפחות בפאתי המושבה ראש פינה ליד נחל זורם. במושבה אפשר גם לטייל בין המבנים ההיסטוריים.
שביל הפסגה בהר מירון – מסלו של כ 4 ק"מ עם הרבה תצפיות ונוף. מתאים למשפחות.
ביקור בצפת – נסיעה של כרבע שעה מדלתון תביא אותנו לצפת – העיר הגדולה בגליל העליון. מה יש לעשות בצפת? בתי כנסת עתיקים, קברי צדיקים, בית הקברות העתיק ותצפיות נהדרות – למשל מגן המצודה בצפת
קברי צדיקים באיזור:
קבר רבי שמעון בר יוחאי במירון – כ 15 דק' נסיעה
קבר רבי יונתן בן עוזיאל בעמוקה – כ 17 דק' נסיעה
עדיין מחפשים צימרים בדלתון? מוזמנים לבדוק את מתחם הפרח בגני (6 סוויטות) ומתחם וילה FLAWLESS בוטיק (4 סוויטות)